Waarom met ons boeken?
Hotel New Kit

Waarom met ons boeken?

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
15% korting bij elke boeking
Beste prijsgarantie
Directe communicatie met het hotel
Betaal met iDeal
lobby-03
building-03
lobby-02
Beste Prijsgarantie
 — 

the New Kit

Tot voor kort nam de Opstandinskerk, vooral bekend als ‘De Kolenkit’, een zeer prominente positie in de buurt in, zo prominent zelfs dat dit deel van Amsterdam Nieuw-West de Kolenkitbuurt ging heten. Nadat de buurt qua naam de afgelopen jaren een mindere periode kende maakt het momenteel deel uit van een grootscheepse vernieuwingsopgave. Terwijl de Kolenkit aan de A10 staat langs de snelweg, is op een hoek aan de aan de andere kant van de buurt een nieuw landmark verrezen.

The New Kit, een 58 meter hoge, 17 verdiepingen tellende, scheve woontoren.
Het nieuwe herkenningspunt voor de buurt, aldus het Parool.
Woningcorporatie Eigen Haard vondt dat er een icoon moest komen om Bos en Lommer sterker te verbinden met de stad binnen de ring en besloot daarom een wedstrijd onder architecten te houden.
HM Architecten kwam uiteindelijk met een witte woontoren van een meter of 60 hoog, die schuin naar de spoordijk helt, zodat het als het ware een baken vormt voor metrostation de Vlugtlaan.

De entree van het hotel bevindt zich aan de zijkant van het gebouw en kamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping.

Hotel de New Kit voorziet u graag van alle informatie rondom Amsterdam, zowel toeristisch, zakelijk of op elke andere manier. Voor extra reisinformatie en voordelige taxiritten kunt u altijd terecht bij de receptie. Wij hebben onze eigen parkeer ruimte, met plaats voor 10 auto’s – deze zijn echter alleen op aanvraag. Tram 7 en Bus 21 stoppen voor de deur en zijn het openbare vervoer richting het centrum van Amsterdam. Met Metro 50 bent u met 1 stop bij Station Sloterdijk om bijvoorbeeld naar Zaandam te gaan (Zaanse Schans) of naar het strand in de zomer en met 3 stops bent u op Station Lelylaan om vanuit daar met 1 halte op Schiphol te zijn.